Modalități de plată

Având în vedere valorile relative mari, specifice produselor comercializate prin magazin, după confirmarea comenzii, veţi primi o factură proformă pentru avans de 45% din valoarea totală a comenzii, care se achită imediat după emiterea proformei.

Pentru comenzile de până la 500 lei (TVA inclus), preţul se poate achita integral la livrare, prin ramburs.

1. Plata cu CARD BANCAR
Puteţi face plata integral cu card bancar. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi ca modalitate de plată Plata cu card bancar, după care apăsaţi Trimit comanda veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online.
Întreaga tranzacţie se va desfăşura pe serverele ePayment.

2. Ordin de plată\Virament bancar

Plata prin Ordin de plată\Virament bancar se face în baza facturii proforme, emise de societate, în urma confirmării prin e-mail a comenzii cu un consultant de vânzări. Pe ordinul de plată se va menţiona obligatoriunumărul de comanda / proformăindicat de MOBIMET. Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată Ordin de plată\Virament bancar după care apăsaţi Trimit comanda. Prin e-mail o sa primiti o confirmare / proformă cu care puteți să faceți plata.
Dacă pe ordinul de plată nu apar informaţiile de mai sus, vă rugăm să ne trimiteţi dovada plăţii cu indicarea informaţiilor de mai sus pe adresa de e-mail global.design.manufacturing@gmail.com. În caz contrar avem dreptul de a suspenda termenul de livrare până la confirmarea efectuării plăţii.

ATENŢIE! Livrarea se va face după ce achitarea diferenţei este confirmată de bancă.

X