Livrarea Comenzilor

ATENŢIE!
Termenul de livrare incepe sa curga dupa implinirea ambelor conditii: 1) comanda ta a fost verificata si confirmata expres de operatorii MOBIMET si 2) contul bancar al MOBIMET a fost creditat cu avansul necesar, conform politicii comerciale.  Termenul de livrare se calculează în zile lucrătoare de la implinirea celor doua conditii de mai sus. Livrarea se va face la adresa solicitată de către client, la data şi în intervalul orar comunicat de MOBIMET.

ATENTIE!

Livrarea se face până în parcarea cea mai apropiata de cladire, cel mult pana la poarta de acces in curte  sau pana la intrarea in cladire. Atentie, transportul este asigurat de parteneri MOBIMET, care folosesc de regula de un singur sofer pentru a asigura strict transportul rutier. Transportul se face numai pana in parcare, fara a se descarca si transporta produsele mai departe de catre Sofer. Soferul/curierul nu asigura descarcarea din vehicul, transportul sau manipularea produselor pana in casa sau in scara blocului, produsele fiind considerate livrate cand ajung la adresa de destinatie, in cel mai apropiat loc de parcare vacant.  In nici un caz, soferul nu va duce produsele in cladire (sau in scara blocului).  Prin urmare, te rugam sa pregatesti din timp ajutoare necesare pentru  descarcarea si manipularea produselor, daca produsele comandate au greutate sau volum mare, pentru a te proteja de accidentari, sarcina preluarii produselor din vehicul fiind in sarcina Clientului.

In cazul in care la livrare, Clientul refuza  preluarea produselor si/sau  semnarea documentelor justificative pentru a dovedi livrarea, sau nu se prezinta in locul de parcare comunicat de Soferul partener MOBIMET sau nu raspunde la telefon, sau face greoaie predarea produselor de catre Sofer,  Soferul nu va elibera produsele Clientului si le va returna la MOBIMET. In aceste cazuri, costul transportului dus-intors sunt suportate de Client, MOBIMET avand deptul de a retine din orice suma avansata de Client valoarea acestor costuri. Un nou transport se va organiza numai dupa acoperirea acestor costuri  de catre Client.

Pentru comenzile în valoare mai mică de 500 lei transportul se va efectua folosind serviciile de curierat rapid, transportul având un cost fix de 20 lei, indiferent de destinaţie. Detaliile privind livrarea produselor se vor stabilii telefonic.

Condiţiile de transport şi livrare sunt valabile doar pe teritoriul României.

Produsele se livreaza la adresa indicata de Client, catre orice persoana majora de la adresa, fiind prezumata ca este Clientul sau un reprezentant al Clientului, in cazul in care Clientul nu specifica altfel in comanda. Semnatura persoanei care preia produsele angajeaza Clientul.

X