Despre noi

Principii

Pasiune, punem suflet în fiecare proiect Clientul nostru, partenerul nostru Înțelegem nevoile și obiectivele, dorim să depășim așteptările Mizăm pe calitate superioară și design modern – îndrăzneț.

Inovatie

Valorificăm avansul tehnologic prin plus de confort, estetică, ergonomie Customizări flexibile în funcție de necesitățile clienților (o varietate mare de combinații între materiale, culori, modele) Design modern și ergonomic care conferă un plus de productivitate și eficiență Ne folosim toată creativitatea pentru a da personalitate spațiilor. Soluții complete pentru spațiile de birouri care conferă un plus de confort și dinamism Adaptarea spațiilor la fluxuri de lucru și la obiceiuri de utilizare.

Viziune

Pentru a răspunde așteptărilor pieței căutăm să listăm produse noi, să extindem oferta noastră, mențînând cel mai bun preț și calitate. Satisfacția clienților este scopul nostru principal. Această se realizează prin abordarea individuală a fiecărui client, prin construirea unor relații de durată, crearea unui brand fiabil, consultanță profesională și sprijin din partea noastră!

De ce noi?

Global Design Manufacturing, produce mobilier metalic conceput pentru un design unic.

Încă din anul 2017 când am făcut și primii pași pe piața de mobilier metalic din România am păstrat standardele de calitate și execuție la cel mai înalt nivel. Ne caracterizează seriozitatea, calitatea și prețul cel mai scăzut în acest raport. Suntem din Bistrița-Năsăud și avem o experiență de peste 10 ani în proiectare, fabricație și vânzare de structuri metalice.

Suntem o companie în continuă mișcare. Ne bucurăm de o evoluție inteligentă în ultimii ani, cu eforturi susținute, de la un mic atelier care producea mobilier metalic  doar în Transilvania, la o companie ce și-a extins serviciile pe plan național și chiar internațional.

Proiectul “www.mobimet.ro” este creeat din pasiune și dorința de dezvoltare de produse românești care să ajungă peste tot în lume.

Există multe companii care vând mobilier metalic în piață – de ce să ne alegeți pe noi?  Suntem o echipă tânără căreia îi pasă de fiecare dintre voi. Prin achiziționarea unui produs de pe site-ul nostru, susțineți firmele mici – românești și în mod direct dezvoltarea economiei autohtone, iar voi aveți garanția ca primiți un produs special realizat pentru voi la cele mai bune standarde.

X